Referenties

 

Referenties

We kunnen u natuurlijk zelf vertellen wat we doen, maar wanneer onze relaties dat doen worden we daar natuurlijk veel blijer van! Daarom hieronder de reactie van enkele van onze klanten:

Bea Mantel, De Groene Officemanager / Management Assistent

Nederlanders zijn kampioen zitten. Kantoorwerk en fit blijven gaat helaas niet altijd samen. Na de aanschaf van een kantoorstoel bij, en op maat afgesteld door, Sandra is mijn lichaam minder moe van het zitten. Een aanmerkelijke verbetering trad op na de aanschaf van een zit-sta-bureau. Ca. drie kwart van de werkdag breng ik staand door, ik ben fitter aan het eind van de werkdag. Sandra begeleidde ook de instelling van het zit-sta-bureau, zo heb ik altijd de ideale werkhouding. Dankzij Sandra blijf ik zonder noemenswaardige inspanning fit en vitaal.

Anthon Geersing, Vestigingsmanager Ekris BMW/MINI te Lelystad

"Via deze weg beveel ik Sandra van harte aan.

Na gezamenlijk overleg over de wensen van ons bedrijf en de medewerkers heeft Sandra voorgesteld een bureaustoel op proef te plaatsen voor het vormen van het juiste beeld. Met de juiste raadgeving van Sandra over instelling van de stoel en het proefzitten van 2 weken werd al snel het hele team enthousiast.
We hebben mooie stoelen besteld in een goede prijs kwaliteit verhouding. de Levertijd werd duidelijk door Sandra gecommuniceerd en nagekomen. Bij oplevering heeft ze alle medewerkers persoonlijk hun stoel ingesteld.
Kortom maatwerk dankzij Sandra."

www.ekris.nl

Alexander Kos - Buyer bij FCA Netherlands BV ( Hoofdkantoor FIAT te Lijnden)

“Ik heb Sandra leren kennen als een echte professional met hands-on mentaliteit. Haar service stopt niet na het binnenhalen van de order, maar ook na de levering van de producten wordt veel zorg besteed aan het juist instellen van de producten om zo op een ergonomisch verantwoorde manier de dagelijkse werkzaamheden te kunnen verrichten.”

Florine van der Does - Bureaucoördinator en managementondersteuner MOOI Noord-Holland, adviseurs omgevingskwaliteit (Voorheen Welstandcommissie Alkmaar)

“Sandra heeft bij de inrichting van ons pand laten zien erg meedenkend te zijn en door te gaan tot de juiste oplossing gevonden is. Zeer prettig samengewerkt en onder de indruk van de nazorg!

Voetnoot van Sandra;  Waar "Sandra" staat kan natuurlijk ook Office & More worden gelezen. Het geval wil dat ik  (Sandra dus) vaak de meest zichtbare persoon ben binnen het bedrijf. Het werk van de  mannen speelt zich veelal achter de schermen af, maar draagt altijd bij aan het resultaat van onze projecten 😉