Referenties

We kunnen u natuurlijk zelf vertellen wat we doen, maar wanneer onze relaties dat doen worden we daar natuurlijk veel blijer van! Daarom hieronder de reactie van enkele van onze klanten:

 

 

Jeltje Bunt, teammanager HVO Querido Amsterdam:

Sandra snapt met een paar vragen wat er nodig is, heeft verstand van zaken en van mensen! Wij waren erg blij met haar snelle, vlotte professionele handelen! Mijn teams weten hoe ze gezond kunnen zitten op de nieuwe bureaustoelen!

www.hvoquerido.nl

Marije Hulsbosch-Sizoo, hoofd In- & Externe Communicatie  woordvoerder, strategisch adviseur MBO Raad:

De wegen van Sandra en mij kruisten elkaar eigenlijk heel toevallig. Een collega had een 'proefstoel' met dezelfde werking als een zitbal maar kon daar niet goed mee uit de voeten. Ik zocht juist een alternatief met rugleuning en armsteunen voor de Beroemde Bal (járen op gezeten). En ziedaar... Een match made in heaven! Ik ben dolblij met de proefstoel die ik inmiddels al een paar weken 'van mij' mag noemen. En even blij met de kordate hulp van Sandra bij het inschatten van wat ik nodig heb om goed te kunnen zitten en de duidelijke uitleg bij het correct instellen van de stoel. Ze is 'op afstand' goed bereikbaar voor vragen etc. Sandra denkt mee over goede oplossingen: ik was er na een uur al uit dat ik de stoel wilde houden, maar dat moet allemaal wel kunnen natuurlijk. Geen probleem, ze regelt het. Binnen een week, want heel terecht is Sandra ook van faseren, goed testen en 'zeker weten'. Kortom, een aanrader. En dat geldt ook voor de stoel 🙂

www.mboraad.nl

 Bea Mantel, De Groene Officemanager / Management assistent: