Goede bureaustoel nodig?

 

Een goede bureaustoel draagt veel bij aan een gezonde werkhouding, mits u de juiste keuze maakt. En daarbij helpen wij u graag.

Office & More levert bureaustoelen van Europese fabrikanten met veel aandacht voor ergonomie en milieu. Vanzelfsprekend inventariseren wij eerst waarmee u het best geholpen bent, leveren (test)bureaustoelen op locatie en stellen die optimaal in op de gebruiker.

Wilt u een afspraak maken of liever eerst meer weten over onze werkwijze? Lees dan nog even verder. 

 

Bureaustoelen AlmereEen goede bureaustoel is de beste basis voor een gezonde werkplek

De waarde van een goede bureaustoel wordt nogal eens onderschat. Het is natuurlijk heel gemakkelijk om bureaustoelen online te bestellen. Of u dan ook de meest geschikte stoelen voor uw bedrijf ontvangt is daarbij de vraag.

Maar liefst 30% van alle verzuim onder kenniswerkers wordt veroorzaakt door rug, nek- en schouderklachten, die vaak eenvoudig te voorkomen zijn! 

Lees HIER meer over het voorkomen van verzuim ...

Ons advies: Eerst inventariseren wat u nodig heeft, dan pas beslissen!

Bureaustoelen koopt u voor de lange termijn. Ze gaan gemiddeld 10 jaar mee. Het is dus verstandig eerst goed te bedenken wat u eigenlijk nodig heeft.

  • Door wie
  • voor welk doel
  • Hoe lang
  • in welk interieur wordt een bureaustoel gebruikt?

Bureaustoelen zijn verkrijgbaar met verschillende, vaak  aan de buitenkant niet zichtbare technieken. En juist de techniek bepaalt of u verantwoord zit.

Het is dus belangrijk te bekijken welke criteria voor u van belang zijn om tot een verantwoorde keuze te komen. En is de benodigde techniek vastgesteld? Dán kijken we in welk model, welke kleur en welke stoffering de bureaustoel uiteindelijk wordt uitgevoerd.

Deskundig zitadvies

IGR partner

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn gecertificeerd ergonomie partner van het IGR*.  In samenwerking met het IGR voeren we testplaatsingen uit waarmee kantoormedewerkers vrijblijvend kennis kunnen maken met een gezondere manier van zitten.  Dit is met name interessant voor medewerkers die langer dan 4 uur per dag werken, rug of nekklachten hebben of die dreigen te ontwikkelen. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden! 

Onze bureaustoel merken

Bureaustoel almereTen einde verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige stoelen met bijbehorende garantie leveren we  uitsluitend bureaustoelenvanEuropese makelij.

De bureaustoelen van  ROVO en Interstuhl hebben daarbij onze voorkeur omdat die voorzien zijn van de nieuwste technieken en, waar mogelijk, duurzaam worden geproduceerd.

 

Eerst uitproberen!

Natuurlijk kunt u de bureaustoel van uw keuze eerst uitproberen*. We plaatsen de stoel gratis en vrijblijvend op de werkplek, stellen hem volledig op u (of een andere testpersoon) in en na ca. 7 dagen halen we de bureaustoel weer bij u op. Zo weet u zeker dat u de goede keuze maakt.

*Dit is helaas niet mogelijk bij bureaustoelen uit ons snelleverprogramma.

 

 

IGR: Dit is de Internationale belangenvereniging van rug specialisten, ergonomen en fysiotherapeuten. IGR denkt als onafhankelijk adviserende partij mee in de ontwikkeling van ergonomische producten en verzorgt de certificering van producten die aan alle eisen voldoen. Ons gezamenlijk doel is het verbeteren van de werkhouding op de kantoorwerkplek. Partners van het IGR (waaronder Office & More) worden getraind om u van de meest actuele adviezen op het gebied van  gezonder werken te kunnen voorzien.

 

Meer weten over onze bureaustoelen?