Goede bureaustoel nodig?

Bureaustoelen dragen veel bij aan een gezonde werkhouding, mits u de juiste keuze maakt. 

Bureaustoelen AlmereEen goede bureaustoel is de basis van een gezonde werkplek

De waarde van een goede bureaustoel wordt nogal eens onderschat. Het is natuurlijk heel gemakkelijk om bureaustoelen online te bestellen. Of u dan ook de meest geschikte stoelen voor uw bedrijf ontvangt is daarbij de vraag.

Maar liefst 30% van alle verzuim onder kenniswerkers wordt veroorzaakt door rug, nek- en schouderklachten, die vaak eenvoudig te voorkomen zijn! 

Lees HIER meer...

Ons advies: Eerst inventariseren wat u nodig heeft, dan pas beslissen

Bureaustoelen koopt u voor de lange termijn. Ze gaan gemiddeld 10 jaar mee. Het is dus verstandig eerst goed te bedenken wat u eigenlijk nodig heeft.

Door wie, waar, hoe en hoe lang worden de stoelen gebruikt?

Dit zijn allemaal zaken die bepalen met welke techniek , stoffering en kleur de stoelen uiteindelijk uitgevoerd zullen worden.

Deskundig zitadvies

IGR partner

 

 

 

 

 

 

 

Office & More is gecertificeerd ergonomie partner van het IGR*. U bent dus verzekerd van deskundig zit-advies waarbij we naast het ergonomische aspect rekening houden met de geldende ARBO eisen.  

Partners

Bureaustoel almereWij leveren uitsluitend bureaustoelen van Europese leveranciers als ROVO en Interstuhl omdat die voorzien zijn van de nieuwste technieken, kwaliteit en service gewaarborgd zijn en waar mogelijk duurzaam wordt geproduceerd.

Eerst uitproberen

Natuurlijk kunt u de bureaustoel van uw keuze eerst uitproberen*. We plaatsen de stoel gratis en vrijblijvend op de werkplek, stellen hem volledig op u (of een andere testpersoon) in en na ca. 7 dagen halen we de bureaustoel weer bij u op. Zo weet u zeker dat u de goede keuze maakt.

*helaas, wij bieden deze service alleen aan MKB bedrijven in de regio's Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

Goede bureaustoel

 

  • IGR: Internationale belangenvereniging van rug specialisten, ergonomen en fysiotherapeuten. IGR denkt als onafhankelijk adviserende partij mee in de ontwikkeling van ergonomische producten en verzorgt de certificering van producten die aan alle eisen voldoen. Ons gezamenlijk doel is het verbeteren van de werkhouding op de kantoorwerkplek. Partners van het IGR (waaronder Office & More) worden getraind om u van de meest actuele adviezen op het gebied van  gezonder werken te voorzien.

 

Meer weten over onze bureaustoelen?