Bureaustoelen

Bureaustoelen Almere

Een bureaustoel is het énige item op de kantoorwerkplek dat volledig op de gebruiker kan worden ingesteld!

Ergonomisch verantwoorde bureaustoelenustoel Almere

Een goede bureaustoel ondersteunt het lichaam op de punten waar dat het meest nodig is. 

Wanneer je bedenkt dat maar liefst 30% van alle langdurige uitval op kantoor wordt veroorzaakt door een onbewust ongezonde werkhouding snap je het belang van ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. 

 

Functie gaat vóór vormgeving, maar het oog wil ook wat natuurlijk!

De functionaliteit van een bureaustoel hangt vooral af van de instelmogelijkheden en het comfort. Het uiterlijk is in eerste instantie van minder belang.

“Klachten aan nek, rug, schouders, bloedsomloop, stofwisseling, zelfs diabetes II kunnen vaak worden voorkomen door gebruik van de juiste bureaustoel.”

Aanbod genoeg, maar hoe weet je welke bureaustoel je nodig hebt?

Dat zoeken wij graag voor je uit. Wordt er flexibel gewerkt of zitten medewerkers 9-5 achter hun beeldscherm? Voor elke situatie hebben wij de passende zitoplossing. En natuurlijk laten wij jou de gekozen bureaustoel of misschien wel zit-sta kruk eerst minstens een week en op je eigen werkplek ervaren voordat je tot aanschaf over gaat.

Je hebt de bureaustoel met de beste instelmogelijkheden voor jouw kantoor gekozen. Hoe dan verder?

Nu pas gaan we de bureaustoel afstemmen op de rest van het kantoorinterieur. Welke stofsoort gaat er op en welke kleur? Wil je standaard zwarte details of liever luxe aluminium? Wanneer ook dat duidelijk is bestellen we de stoelen voor je.

Levering op locatie én ergonomisch werkplekadvies

We leveren de bureaustoelen volledig gemonteerd en op de vooraf afgesproken datum bij jou op kantoor. Daar stellen we de stoelen in op de gebruikers en leren we die zelf ook meteen waar alle knoppen voor zijn. En natuurlijk schenken we daarbij ook aandacht aan de rest van de ergonomisch verantwoorde werkplek. Zo ben je gegarandeerd van jarenlang gezond en prettig werken.

Gecertificeerd projectadviseur "Ergonomie op de werkplek".

Ergonomisch verantwoorde bureaustoelenOffice & More is  in de functie projectadviseur ergonomie verbonden aan het OFFI Institute.  In samenwerking met OFFI verzorgen wij vrijblijvend proefplaatsingen met Impuls Dynamische bureaustoelen*. Dit om bedrijven bewust te maken van de gezondheidsschade die ontstaat bij langdurig stilzitten.

Stichting Offiano is binnen de branche de initiator van een groot aantal onderzoeken naar zowel producten voor kantoor als ook het gebruik en invloed van deze producten op individuele kantoorwerkers en organisaties.

OFFI Test voert op dit moment de volgende langlopende testen uit: Seating 2020, gebruikersonderzoek naar verschillende innovatieve oplossingen voor standaard bureaustoelen.

*Wij nemen graag de tijd voor een proefplaatsing, daarom is deze dienst helaas uitsluitend beschikbaar voor MKB bedrijven in de regio's Noord-Holland en Flevoland. Interesse in een vrijblijvende plaatsing? Neem even contact op!