Dit zijn wij

Geschiedenis

Office and more is in 1995 gestart ter ondersteuning van architectenbureau SENVD. Zo kon SENVD zich concentreren op ontwerp- en tekenwerk terwijl Office and more de uitvoering op zich nam. Dat bleek een prettige samenwerking.

Eerst alleen voor stoffering en zonwering. En later, na heel veel studie en fabrieksbezoek om het kantoorinrichting vak door en door te leren, als allround projectbureau voor kantoorinrichting. En nu zijn we ruim 27 jaar verder!

Bedenken | (ver-)bouwen | inrichten

Ons projectteam bestaat uit een bouwkundige, een interieurarchitect en een projectadviseur inrichten/ergonomie op de werkplek. Of het nou gaat om stoffering, verbouwing, totaalinrichting of werkplekadvies, je kunt voor alle disciplines bij ons terecht.

Partners

We zijn dealer van diverse hoogwaardige (uitsluitend Europese) leveranciers. Kwaliteit en garantie van geleverde materialen en goederen zijn daarmee gewaarborgd.

Voor het verwerken en monteren van genoemd materiaal en meubilair werken we samen met partijen die weten wat ze doen. Wij verzorgen daarbij de coördinatie van het werk.

Projecten

Door de jaren heen hebben we mooie projecten mogen realiseren. Fiat Auto Nederland, Mitsubishi Heavy Industries, Yakult, EF taleninstituut en vele andere bekende en misschien minder bekende bedrijven hebben gebruik gemaakt van onze diensten en komen vaak na jaren terug voor een nieuwe inrichtingsronde. En daar zijn wij blij mee!

Nieuwsgierig?

Jij wilt toch ook een bedrijfsomgeving  om trots op te zijn. Waarin jij en je medewerkers zich goed voelen en optimaal kunnen functioneren? Waar jouw klant de bedrijfscultuur en expertise in herkent? Kortom; je wilt toch ook een inrichting die "klopt"?

Het is  belangrijk dat jij als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij dezelfde "interieurtaal" spreken. Reden genoeg om eens vrijblijvend nader kennis te maken! Ga met ons in gesprek, vertel ons je wensen en luister naar ons plan van aanpak. Zo zie je vanzelf of "die klik" er is! Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt!