Face-“lift” voor bedrijfskantine

Het kantinemeubilair was al geleverd, jammer van die lelijke lift…

Vóór Corona de hele wereld op zijn kop zette mochten wij het hoofdkantoor van Impuls kinderopvang in Amsterdam inrichten. We waren nauwelijks klaar met levering van het meubilair toen het kantoor op slot ging. Nu, na ruim twee jaar, zijn we gevraagd de puntjes op de I te komen zetten.

Er bleek behoefte te zijn aan méér zit-sta bureaus, bureaustoelen, kantooraccessoires en een lockerkast voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen. Die hebben we dus geleverd. Daarna werd het tijd om wat sfeer toe te voegen. Impuls zorgde zelf voor kleur en fleur in de kantoren maar worstelde nog met een lélijke lift schacht waar je vanuit de kantine ongelukkigerwijs precies tegenaan kijkt. Gezellig is anders.

Daar kwam nog bij dat de kantine in het hart van het gebouw ligt waardoor er weinig direct daglicht binnenkomt. Wij zijn op zoek gegaan naar een oplossing en hebben er het volgende van gemaakt….

Zeg nou zelf, met welke optie zou jouw boterhammetje beter smaken?

Inrichtingsvragen?

Heb jij vragen over kantoormeubilair, vloeren, zonwering, deco of wat-dan-ook op kantoorinrichtingsgebied? Wij denken graag met je mee!

Laat een reactie achter