FP Collection op Design District 2019

FP Collection

Even voorstellen:  leverancier FP Collection

Vorige week plaatste ik al een stukje over de beurs Design District 2019. Vandaag schenk ik aandacht aan FP Collection.

FP Collection, een meubelgroothandel gevestigd in Wierden Overijssel is gespecialiseerd in stoelen voor verschillende gebruiksdoelen, loungemeubilair, tafels én tafel onderstellen. Vaak voor zowel binnen als buiten gebruik. Een deel van de collectie wordt geïmporteerd vanuit Italië. Een deel is van Nederlandse makelij.

Wij werken graag met FP Collection samen omdat;

  • De collectie goed en gevarieerd is samengesteld
  • Er snel geschakeld wordt bij (aan-) vragen
  • De prijs-kwaliteit verhouding in orde is
  • De levertijden acceptabel zijn. Een deel van de collectie is uit voorraad leverbaar 

FP Collection

3 nieuwe modellen van FP Collection 

Wil je meer weten over modellen, mogelijkheden, kleuren, stoffen, (frame-) uitvoeringen enzovoort Collection liet op de beurs verschillende modellen zien (zie foto van de stand boven dit artikel) maar ik bespreek er 3.

Makkelijk stapelbare kantinestoel Moon is verkrijgbaar in 5 kleuren en twee verschillende frames. Een vierpoot-, of (afgebeeld) een sledeframe.

Het heel betaalbare stoeltje kan desgewenst worden voorzien van een gestoffeerde zitting in verschillende kleuren.

FP Collection Moon

Loungefauteuil Rumba is er in twee verschillende uitvoeringen. Rumba High (afgebeeld) en Rumba low.  De stoel  (die overigens heel comfortabel zit , ik heb’m getest!) is rondom gestoffeerd. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.  De prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal dus gaat op aanvraag. De armleggers zijn van zacht  polyurethaan. Het voetkruis is van aluminium en staat op kunststof glijders. De stoel is uitgevoerd met “Swivel- techniek”. Dat klinkt spannend maar betekent gewoon dat het rond kan draaien ;-). 

FP Collection Rumba high

Tafelonderstel SC737 is mechanisch in hoogte verstelbaar van 73 (zithoogte) tot 107 cm (stahoogte). “Mechanisch” wil hier zeggen door middel van het eenvoudig optillen van het blad. Til je het blad naar de hoogste stand, dan zakt het weer naar beneden.

Uiteraard kan dit mechaniek vergrendeld worden zodat de tafel tijdens gebruik niet onbedoeld van hoogte wisselt.

De voet is uitgevoerd in chroom. De voetplaat van dit model is vlak en zit je dus niet hinderlijk in de weg. Je zet hem eenvoudig stabiel met de standaard aanwezige stelvoetjes. Deze kolompoot is geschikt voor een blad met maximale maat 70 x 70 cm. Wil je een andere (grotere) bladvorm, neem even contact op. Er is keuze genoeg en natuurlijk levert FP Collection ook alle mogelijke soorten en maten bladen!

FP Collection SC737

Er is meer dan ik hier laat zien

Ik laat met deze 3 modellen maar een kleine greep uit de FP Collectie zien. En daarmee doe ik ze eigenlijk tekort. Neem dus vooral eene een kijkje op de website van FP Collection. 

En wil je meer weten over prijzen, modellen, mogelijkheden, kleuren, stoffen, (frame-) uitvoeringen enzovoort neem even contact met me op!

Ik help je graag op weg!

Sandra Schulze,

Projectadviseur Office & More kantoorinrichting.

Laat een reactie achter