Gave zitelementen voor als we straks weer naar buiten mogen…

zitelementZitelementen voor buiten

Corona beheerst momenteel ons dagelijks leven. En dat is angstig en ingrijpend. Ik kan me voorstellen dat een artikel als dit over zitelementen  nu geen prioriteit heeft.  Maar er komt een tijd dat we weer wat meer naar buiten mogen en ik kan niet wachten, jij wel? En komt dat moment, dan is dit zitelement Althea een hele leuke aanvulling voor je bedrijfsterras, schoolkantine, wachtruimte of wie weet thuis in je tuin!

Plart Design

Althea is een model uit de collectie van Plart Design en gemaakt van 100% recyclebaar polyethyleen. Het materiaal is stootvast en UV-bestendig en kan tegen temperaturen van – 60 °C tot +80 °C.

Afmetingen

zitelement

Een zitelement heeft een lengte van 120 cm en een diepte van 50 cm. Je kunt de elementen op verschillende manieren koppelen, altijd met een sleuf van 4 cm tussen twee zitelementen.
Met 6 elementen vorm je een cirkel van Ø 340 cm. Bij 2 of meer elementen wordt een koppeling meegeleverd.

Kleuren

 zitelement kleuren

De zitelementen zijn standaard verkrijgbaar in groen, oranje, wit, antraciet/zwart, cyclaamroze en rood. Er is zelfs een versie met LED verlichting er in. En bij meer dan 5 stuks kun je, zonder meerprijs, een RAL kleur naar keuze bestellen, hoe leuk is dat?!

Andere prioriteiten?

Snap ik helemaal. Maar af en toe is het wel fijn om naar een rooskleuriger (of in dit geval Althea-kleuriger) toekomst te kunnen kijken. Sla dit artikel daarom op en kijk er op een beter tijdstip nog eens naar. En wil je dán meer info of prijzen aanvragen? Neem even contact op!

Voor nu; blijf gezond, dat is het allerbelangrijkst!

Office & More; kantoorinrichting voor een prettig ogende, ergonomisch verantwoorde werkomgeving. 

Laat een reactie achter