Impuls-dynamische bureaustoelen. De gezondste ergonomische zitoplossing!

Waarom iedere fulltime kantoormedewerker een impuls-dynamische bureaustoel verdient:

Nederland is Europees koploper op het gebied van stilzitten.
Een fulltime kantoormedewerker zit in Nederland gemiddeld tussen de 7.9 en 9 uur per werkdag stil.

Mensen die langdurig stil zitten hebben 147% meer kans op hart en vaatziekten en een 10-27% hogere kans op voortijdig overlijden dan mensen die maximaal 4 uur per dag stil zitten...

In dit artikel lees je hoe dat komt.

Een onbewust ongezonde werkhouding is overigens niet alleen vervelend voor de betrokkene. Valt de medewerker uit door fysieke klachten dan kost één ziektedag al snel rond de € 250,00. Een paar dagen voor iemand zich daadwerkelijk ziek meldt loopt zijn of haar productiviteit vaak al terug. En ook dat kost geld.

Voor fulltime beeldschermwerk is er een gezonde oplossing; De Impuls-dynamische bureaustoel.

Impuls-dynamisch zitten, zo werkt het;

impuls dynamische bureaustoelHet effect van eeen impuls-dynamische bureaustoel is een beetje vergelijkbaar met een zitbal. Maar doordat de bureaustoel armleuningen heeft (waardoor er veel minder gewicht op je torso drukt) en een ergonomische rugleuning die steeds met je meebeweegt en daardoor je rug volledig ondersteunt zit de bureaustoel natuurlijk veel comfortabeler.

Doordat de stoel naar alle kanten kleine beetjes met je mee beweegt wordt je lichaam ongemerkt gestimuleerd naar evenwicht te zoeken. Daardoor blijft je bloedsomloop actief, worden je rugwervels minder belast en je binnenliggende rugspieren getraind. Zo neem je, zonder er over te hoeven nadenken, een gezonde werkhouding aan. En daarmee verminder je de kans op fysieke klachten enorm!

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Een Impuls-dynamische bureaustoel kost niet meer dan een goede standaard bureaustoel én verdient zichzelf snel terug doordat de productiviteit van de gebruiker standaard hoger ligt en er minder kans is op langdurige uitval door o.a. rugklachten.

Impuls-dynamisch zitten helpt vaak ook wanneer er al fysieke klachten zijn!

impuls dynamische Bureaustoelen ergonomischHéb je al (medewerkers met) last van rug, nek of schouders, gerelateerd aan een onbewust ongezonde werkhouding? Vervelend! Maar ook dan kan de impuls-dynamische bureaustoel verlichting bieden. Wij doen al sinds 2012 proefplaatsingen t.b.v. " Ergonomie op de werkplek" en horen daarbij vaak dat bestaande klachten verminderd en zelfs helemaal opgelost zijn!

Wil je impuls-dynamisch zitten zelf ervaren?  Wij verzorgen graag een proefplaatsing voor je.

We begrijpen dat je bovengenoemde claims niet voor zoete koek slikt. Er wordt tenslotte al genoeg onzin de wereld in geslingerd. We bieden je daarom de mogelijkheid zelf gratis en vrijblijvend het verschil tussen stil zitten en impuls-dynamisch zitten te ervaren.*

*We nemen graag de tijd voor een proefplaatsing. Daarom bieden we deze dienst helaas uitsluitend aan MKB bedrijven in Flevoland in Noord Holland.

Laat een reactie achter