Inclass, nieuw in ons assortiment!

We kennen producent Inclass al jaren van verschillende kantoor en interieur beurzen en waren vanaf dag één al enthousiast over de vorm en kwaliteit van hun meubellijnen. Dús hebben we besloten dit mooie Spaanse merk op te nemen in ons assortiment!

Het Inclass assortiment

Inclass produceert meubilair voor directiekamers, vergaderruimte, lounge- en overige "informele" bedrijfsruimtes. Maar sommige items zouden het in de huiskamer ook heel goed doen.

De prijzen zijn "goed gemiddeld" en de kwaliteit is hoog.

Fantastische tafels

Inclass tafel essens

De tafelserie Essens by Inclass  is prachtig en in veel verschillende formaten uitvoerbaar. Eén kolompoot (ook verkrijgbaar op stahoogte!) met rond blad staat geweldig in een bedrijfsrestaurant, Meerdere kolompoten met bijvoorbeeld een ovaal houten blad geven absoluut cachet aan een vergaderruimte. De poot bestaat uit een holle kunststof kolom die gevuld wordt met zand of grind zodat hij uiterst stabiel staat. Daarop komt een blad naar keuze. De kolom is verkrijgbaar in meerdere kleuren en je hebt de keuze uit mat of glanzend of een combinatie daarvan. Het blad is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen in de materialen melamine of hout.

Andere hoge en lage tafelmodellen vind je op de website van Inclass.

Bij een tafel hoort een goed passende* stoel. Ook die heeft Inclass in alle soorten en maten.

Inclass Loungestoel Dunas wood XL

Of het nou gaat om een comfortabele lounge stoel, een bezoekersstoel, een stoel of kruk voor het bedrijfsrestaurant of een wat luxere vergaderstoel, Inclass heeft het in haar assortiment. (en wij nu dus ook!)

*Waarom schrijven we "goed passend"?

Niets zo irritant als een tafel waar je je knieën tegen stoot of waar je alleen maar goed aan kunt zitten wanneer je je ellebogen moet optrekken (een beetje zoals kleuter aan tafel zit).

Dáárom is het belangrijk dat een stoel qua zithoogte goed is afgestemd op de tafel.

Banken, banken, banken!

Inclass lapse wachtbank

Tot slot heeft Inclass een breed aanbod aan banken.  Twee of driezitters, "eilanden" zonder leuning en losse modules die je oneindig met elkaar kunt combineren zoals bij model Lapse hierboven.

Natuurlijk heb je daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren en stoffen. En die stoffen zijn brandvertragend, slijtvast en kleurecht.

www.inclass.es

Laat een reactie achter