Kantoorinrichting is méér dan alleen meubilair! 

Office and more kantoorinrichting zit-sta bureausKantoorinrichting omhelst zoveel meer dan "alleen" kantoormeubilair. Ergonomie, efficientie, werksfeer en uitstraling zijn minstens zo belangrijk. Het héle plaatje moet kloppen. Maar waar begin je mee?

 

  • Is je kantoorinrichting aan vervanging toe?
  • Klagen medewerkers over pijn aan nek, rug of schouders?
  • Overweeg je de aanschaf van gezondere werkplekken, Bijvoorbeeld zit-sta tafels of ergonomische bureaustoelen?
  • Veranderen bestaande kantoorruimtes van functie?
  • Kan er wel wat verbeterd worden op het gebied van ergonomie, licht, lucht, geluid, routing? 
  • Worstel je nog met andere interieur vraagstukken?

Kantoorinrichting met oog voor de gebruiker? Office and more helpt je verder.

Of je nou een enkele, goede bureaustoel zoekt voor die medewerker met rugklachten, of een totaal nieuwe kantoorinrichting inclusief vloeren, wanden, meubilair, licht, lucht en akoestiek. Wij hebben de kennis en middelen om je project volledig uit te voeren.

Je medewerkers zijn productiever, enthousiaster, blijven langer in dienst en zijn minder vaak ziek in een inspirerende werkomgeving.                    Who needs ( Office &) more?

Samen met onze partners bieden wij een breed assortiment kantoormeubilair om je kantoor gezond en prettig in te richten. Uiteraard met oog voor ergonomie, de geldende ARBO-normen, sfeer, gebruiksgemak en alle andere zaken die een kantooromgeving prettig werkbaar maken.

Zelf ervaren wat wij voor je kunnen doen?

kantoorinrichting office and more kennismaking Samen met jou inventariseren we wat je nodig hebt om ook jouw kantoor gezond en prettig werkbaar te maken. Een kennismakingsafspraak is vrijblijvend en zó gemaakt. Neem even contact op via onderstaande knop.  Wij helpen je graag!