Kantoorinrichting

 

Kantoor-inrichting Almere Talo-S

 

  • Is uw kantoorinrichting aan vervanging toe?
  • Heeft u medewerkers met pijnklachten aan rug, nek of schouders?
  • Wilt u gezondere werkplekken? (Bijvoorbeeld zit-sta tafels of ergonomische bureaustoelen?)
  • Veranderen bestaande kantoorruimtes van functie?
  • Kan er wel wat verbeterd worden op het gebied van ergonomie, licht, lucht, geluid, routing? 
  • Worstelt u met andere interieur vraagstukken?

Kantoorinrichting draait om veel meer dan "alleen" kantoormeubilair. Ook ergonomie, efficiëntie, werksfeer en uitstraling zijn belangrijk. Het héle plaatje moet kloppen. Maar waar begint u?

Kantoorinrichting met oog voor de menselijke maat; Office & More helpt u verder.

Of u nou een enkele, goede bureaustoel zoekt voor die medewerker met rugklachten, of een totaal nieuwe kantoorinrichting inclusief vloeren, wanden, meubilair, licht, lucht en akoestiek. Wij hebben de kennis en middelen om uw project uit te voeren.

Uw medewerkers zijn productiever, enthousiaster, blijven langer in dienst en zijn minder vaak ziek in een inspirerende werkomgeving. Reden genoeg om daar aandacht aan te besteden.

Samen met onze partners bieden wij een breed assortiment kantoormeubilair om uw kantoor gezond en prettig in te richten. Uiteraard met oog voor ergonomie, de geldende ARBO-normen, sfeer, gebruiksgemak en alle andere zaken die een kantooromgeving prettig werkbaar maken.

Zelf ervaren wat wij voor u kunnen doen?

contact Office and moreSamen met u inventariseren we wat u nodig heeft om ook uw kantoor gezond en prettig werkbaar te maken. Een kennismakingsafspraak is vrijblijvend en zó gemaakt. Neem even contact op via onderstaande knop of bel 036-5470549.

Wij helpen u graag!