Referenties

We kunnen u best zelf vertellen wat we doen, maar dat laten we veel liever aan onze relaties over. Lees hier de reviews:

 

Jeltje Bunt, teammanager HVO Querido Amsterdam:

Sandra snapt met een paar vragen wat er nodig is, heeft verstand van zaken en van mensen! Wij waren erg blij met haar snelle, vlotte professionele handelen! Mijn teams weten hoe ze gezond kunnen zitten op de nieuwe bureaustoelen!

www.hvoquerido.nl

 

Marije Hulsbosch-Sizoo, hoofd In- & Externe Communicatie  woordvoerder, strategisch adviseur MBO Raad:

De wegen van Sandra en mij kruisten elkaar eigenlijk heel toevallig. Een collega had een 'proefstoel' met dezelfde werking als een zitbal maar kon daar niet goed mee uit de voeten. Ik zocht juist een alternatief met rugleuning en armsteunen voor de Beroemde Bal (járen op gezeten). En ziedaar... Een match made in heaven! Ik ben dolblij met de proefstoel die ik inmiddels al een paar weken 'van mij' mag noemen. En even blij met de kordate hulp van Sandra bij het inschatten van wat ik nodig heb om goed te kunnen zitten en de duidelijke uitleg bij het correct instellen van de stoel. Ze is 'op afstand' goed bereikbaar voor vragen etc. Sandra denkt mee over goede oplossingen: ik was er na een uur al uit dat ik de stoel wilde houden, maar dat moet allemaal wel kunnen natuurlijk. Geen probleem, ze regelt het. Binnen een week, want heel terecht is Sandra ook van faseren, goed testen en 'zeker weten'. Kortom, een aanrader. En dat geldt ook voor de stoel 🙂

www.mboraad.nl

 

Bea Mantel, De Groene Officemanager / Management assistent:
Nederlanders zijn kampioen zitten. Kantoorwerk en fit blijven gaat helaas niet altijd samen. Na de aanschaf van een kantoorstoel bij, en op maat afgesteld door, Sandra is mijn lichaam minder moe van het zitten. Een aanmerkelijke verbetering trad op na de aanschaf van een zit-sta-bureau. Ca. drie kwart van de werkdag breng ik staand door, ik ben fitter aan het eind van de werkdag. Sandra begeleidde ook de instelling van het zit-sta-bureau, zo heb ik altijd de ideale werkhouding. Dankzij Sandra blijf ik zonder noemenswaardige inspanning fit en vitaal.

www.virtueeloffice.nl

 

Anthon Geersing, Vestigingsmanager Ekris BMW/MINI te Lelystad:

"Via deze weg beveel ik Sandra van harte aan.

Na gezamenlijk overleg over de wensen van ons bedrijf en de medewerkers heeft Sandra voorgesteld een bureaustoel op proef te plaatsen voor het vormen van het juiste beeld. Met de juiste raadgeving van Sandra over instelling van de stoel en het proefzitten van 2 weken werd al snel het hele team enthousiast.
We hebben mooie stoelen besteld in een goede prijs kwaliteit verhouding. de Levertijd werd duidelijk door Sandra gecommuniceerd en nagekomen. Bij oplevering heeft ze alle medewerkers persoonlijk hun stoel ingesteld.
Kortom maatwerk dankzij Sandra."

www.ekris.nl

 

Alexander Kos - Buyer bij FCA Netherlands BV ( Hoofdkantoor FIAT te Lijnden):

“Ik heb Sandra leren kennen als een echte professional met hands-on mentaliteit. Haar service stopt niet na het binnenhalen van de order, maar ook na de levering van de producten wordt veel zorg besteed aan het juist instellen van de producten om zo op een ergonomisch verantwoorde manier de dagelijkse werkzaamheden te kunnen verrichten.”

 

Florine van der Does - Bureaucoördinator en managementondersteuner MOOI Noord-Holland, adviseurs omgevingskwaliteit (Voorheen Welstandcommissie Alkmaar):

“Sandra heeft bij de inrichting van ons pand laten zien erg meedenkend te zijn en door te gaan tot de juiste oplossing gevonden is. Zeer prettig samengewerkt en onder de indruk van de nazorg!

www.mooinoord-holland.nl

 

Voetnoot:

Waar "Sandra" staat kan natuurlijk ook Office & More worden gelezen. Het geval wil dat ik  (Sandra dus) als projectadviseur vaak het meest zichtbaar ben. Het werk van de mannen speelt zich veelal achter de schermen af, maar draagt vanzelfsprekend altijd bij aan het resultaat van onze projecten.