ROVO SURF is winnaar 2022 van de German Design Award!

De ROVO Surf activeert veel spiergroepen tegelijk en ontlast zo het lichaam van opgebouwde spanningen. De stofwisseling wordt geactiveerd en de intrinsieke (rug)spieren worden getraind. Het is leuk, verfrissend en traint het evenwichtsgevoel voor een gezonde houding. Dat wisten wij natuurlijk al lang, maar het is natuurlijk altijd leuk wanneer de German Design Council dat nog eens onderschrijft.

De German Design Award is de hoofdprijs van de “German Design Council”. Met zijn internationale aantrekkingskracht is het één van de meest prestigieuze prijzen in het design landschap in alle sectoren. Niet mis dus!

En waarom zijn wij bij Office and more nou zo enthousiast over de ROVO Surf?

ROVO Surf office and more

Met het Impuls-dynamische bureaustoelprogramma Ergobalance van ROVO zijn we al jarenlang heel actief. Omdat blijkt dat “bewegend zitten” bewezen toegevoegde waarde heeft ten opzichte van stil zitten.

Wij vinden ROVO Surf een hele goede aanvulling voor de flexibele (thuis-) werkplek, waaraan je geen volledige dagen hoeft te werken. *

*Doe je dat wel, meer dan 4 uur per dag, dan heb je vaak meer aan een bureaustoel met armleuningen. Laat ons je adviseren!

ROVO Surf is;

  • Hoogte verstelbaar. Je zit dus op de goede hoogte aan (keuken)tafel of niet-verstelbare werkplek
  • Flexibel. Hij beweegt met je mee, houdt jou ook in beweging. Daardoor zit je veel gezonder dan op een “keukenstoel”
  • Ergonomisch. Het ergonomisch gevormde zadel zet je rug automatisch in de goede positie
  • Stabiel. Door de 5 “tenen” aan de voet hoef je niet bang te zijn voor omvallen
  • Makkelijk verplaatsbaar. Even iets bespreken met je collega, dan trek je deze kruk er even bij én je rolt hem makkelijk uit de weg wanneer je hem even niet nodig hebt. Fijn wanneer je geen aparte werkkamer hebt.
  • Verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren

Meer zien?

Dit FILMPJE geeft een aardig beeld van wat ROVO Surf voor je doet. Maar natuurlijk kun je bij ons altijd terecht voor meer informatie.

Laat een reactie achter