Terras meubilair: Bestel op tijd. Voor je het weet is het lente!

terras

We hebben al een paar mooie dagen gehad dit jaar en hoewel de temperatuur inmiddels weer iets is gedaald is de maand Maart toch bij uitstek geschikt om terras meubilair voor je bedrijf te bestellen

Terras meubilair in alle soorten, maten en kleuren.

Terras seazer Lonc

We hebben natuurlijk terras stoelen maar ook de bijbehorende tafels, fijne loungebanken, krukjes, hoge-, lage- en picknick tafels.

Een mooie collectie van de merken FP Collection, Pedrali  Woedz (robuuste tafels en loungebanken) en Lonc (design van Nederlandse makelij).

 

Kleurecht, duurzaam, ijzersterk, stapelbaar 

Terrasstoelen worden bij een bedrijf vanzelfsprekend anders gebruikt dan thuis in de tuin.

  • Gebruikers zijn nou eenmaal minder voorzichtig wanneer iets niet hun eigendom is.
  • Het gebruik per persoon is gemiddeld korter dan thuis ( bv. in de lunchpauze), maar er zijn meerdere gebruiksmomenten per dag.
  • Je draagt de terrasstoelen niet bij elke regenbui naar binnen dus ze moeten weer en wind bestendig zijn.
  • Je wilt niet om de haverklap je hele terras in de olie of beits moeten zetten. Onderhoudsvrij terrasmeubilair scheelt je heel veel tijd.

De materialen zijn daar dus ook op afgestemd. Geschikt om lang buiten te blijven, váák heen en weer te schuiven en bestand tegen zon, regen en wind!

Veel keuze in kleur en model, wel op tijd bestellen!

Terras meubilair

Onze terras meubelen zijn er in alle soorten en maten. Je vindt dus altijd de perfecte match voor jouw terras. Door de uitgebreide keuze is het onmogelijk om voorraad te houden. Daarom bestellen we “op aanvraag” bij  de fabrikant en daardoor duurt het vaak enkele weken voordat er geleverd wordt. Houd daar dus even rekening mee!

Wat is er nou lekkerder dan lunchen in de zon? Dé gelegenheid om lekker even vitamine D bij te tanken!

Interesse?

Neem eens een kijkje op de websites van onze leveranciers (de links vind je bovenin dit artikel), noteer de stoel, tafel enzovoort in het materiaal en de kleur van je keuze en vraag daarna bij ons een offerte aan! 

Teveel gedoe? Gewoon even bellen 036-5470549 of mailen voor extra informatie kan natuurlijk ook. Vertel ons wat je zoekt en we maken een voorselectie!

Ik wens je in ieder geval een prettig, lang en warm buitenseizoen! Laat maar komen die zon!

Laat een reactie achter