Thuis werken? Mooi én ergonomisch met Workspace One!

Thuis werken? Mooi én ergonomisch met Workspace One!

Goed nieuws voor degenen die meerdere dagen per week thuis werken; Er is nu een mooi én ergonomisch verantwoord alternatief voor je keukentafel 🙂

Steeds meer bedrijven Schakelen over op flexibele werktijden en medewerkers kunnen steeds vaker vanuit huis werken. Dat is een prettige ontwikkeling, maar een keukentafel is niet de meest ergonomische werkplek en een bureau dat wel aan de ARBO regels voldoet heb je niet graag in je woonomgeving.

Reden voor fabrikant PAMI om de  “Workspace One” te ontwikkelen.

Wat is daar nou zo bijzonder aan?

Workspace one

 

De Workspace One heeft het formaat en de uitstraling van een gemiddelde side-table. Hij past dus (door de diverse kleuruitvoeringen) in elk interieur.

Maar sla je het deksel op, dan vind je een eenvoudig op hoogte instelbaar werkblad (de juiste werkhoogte helpt om je rug gezond te houden). Daarnaast is er voldoende ruimte voor een beeldscherm, toetsenbord, speakers en elektrificatie. Alles dus om meteen aan de slag te kunnen.

En ben je klaar met je werk?

Dan klap je het blad (inclusief beeldscherm, papieren en alles wat je verder gebruikt) weer dicht en word je niet de hele verdere dag aan je werk herinnerd.Wel zo prettig!

Dynamische krukTip: Combineer de Workspace One met een fijne dynamische kruk, bijvoorbeeld dit model SOLO (die je óók eenvoudig opruimt na gebruik) en je weet zeker dat je helemaal goed zit!

Winnaar Design Award

Ook leuk om te weten; Met deze “Workspace One” sleepte PAMI in Parijs overigens meteen een internationale design award binnen.

Meer weten over deze unieke thuiswerkplek? Neem even contact met ons op!

Interessant voor werkgevers: Belastingvoordeel op de thuiswerkplek…

In sommige branches valt (1x per 5 jaar) voor de werkgever belasting voordeel te behalen bij de aanschaf van een thuiswerkplek. Informeer bij je belastingadviseur naar de voorwaarden!

 

 

Laat een reactie achter