Wat we doen

Office and more kantoorinrichting

Wij helpen u graag met zaken waar u zelf niet uit komt!

  • Interieur-, en bouwkundig ontwerp
  • Kantoormeubilair, designmeubilair, maatwerk, bureaustoelen, thuiswerkplekken, stoffering, zonwering, verlichting, ergonomische hulpmiddelen
  • Project- en bouwbegeleiding, levering en montage
  • Ergonomie op de werkplek
  • Cablemanagement

Meer informatie nodig? lees verder...

interieur- en bouwkundig ontwerp

Wat is de meest efficiënte ruimte verdeling? Wat wil ik uitstralen als bedrijf? Mag deze wand wel weg van de brandweer? Waar moet goede verlichting aan voldoen? Welk meubilair heb ik echt nodig en in welk materiaal, formaat, kleur? Hoe zorg ik voor een gezond werkklimaat?...

Zomaar wat vragen (en nog een heleboel andere) waar u tegenaan kunt lopen. No worries, wij hebben de antwoorden. En zo niet, dan zoeken we het voor u uit!

Assortiment

Het aanbod in meubilair en aanverwante zaken is enorm. U ziet door de bomen het bos niet meer.

Wij kennen de markt en de mogelijkheden en hebben daaruit een voorselectie gemaakt.

Criteria? Geen flauwekul, uitsluitend gerenommeerde Europese merken dus kwaliteit en garantie gegarandeerd, en natuurlijk met oog voor ergonomie, design, en gebruiksdoel.

Project en bouwbegeleiding, levering en montage

Zijn we het eens over ontwerpen en budgetten, dan kan uw project van start. Wij verzorgen de inkoop van goederen en vakmensen, begeleiden het (ver-)bouw en inrichtingsproces. Zijn wij klaar, dan bent u dat ook al bijna!

Ergonomie op de werkplek

Goede medewerkers zijn moeilijk te vinden. Wees dus zuinig op degenen die er zijn.

Uitval door fysieke klachten komt veel voor bij kantoormedewerkers. Meestal veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Dit voorkomt u door aandacht te besteden aan een ergonomisch verantwoorde werkplek. Wij hebben de kennis en het meubilair om u daarbij te ondersteunen. Uw medewerker is blij want fitter. En u bent blij want heeft lagere ziektekosten (€€€!). Win/win?

Cablemanagement

Wat is de overeenkomst tussen een computer, laptop, telefoon, printer, zit-sta bureau? De kabel!

Wanneer alle devices zijn aangekoppeld is het belangrijk de bekabeling goed weg te werken. Niet alleen omdat het er netter uit ziet (geen gezicht zo'n oerwoud aan kabels onder een werkplek), maar ook om storingen en zelfs brand te voorkomen.

Nieuwsgierig?

Hierboven staat maar een beknopte opsomming van wat we voor u kunnen doen. Wilt u meer weten? Een vrijblijvende, orienterende afspraak is zó gemaakt.

We zien  u graag!