Corona heeft, van dichtbij of hopelijk wat verder weg, effect op ons allemaal.

Corona; We leren momenteel op een héle harde manier hoe belangrijk gezondheid eigenlijk is. En we houden daarom zoveel mogelijk afstand van-, en rekening mét elkaar.

Helaas, maar vanzelfsprekend, Corona heeft ook effect op de bedrijfsvoering van Office & More.

De meeste fabrikanten werken op halve kracht of hebben de deuren helemaal gesloten. Omdat ze hun goederen niet veilig kunnen produceren of aanleveren. Dat betekent dat wij momenteel alleen nog lopende projecten afhandelen, waarvan de goederen al in Nederland klaar staan en dan nog alleen wanneer er bij de overdracht voldoende afstand kan worden gehouden. Alles volgens de maatstaven van het RIVM. Dat is in het belang van jouw gezondheid én die van de toeleverancier.

We kunnen hierbij niet anders dan vragen om je begrip en geduld!

Maar we zitten ondertussen niet stil

Ook wij werken nu zoveel mogelijk vanuit huis en ook wij merken dat dat zowel voor-, als nadelen heeft. We hoeven bijvoorbeeld even geen rekening te houden met alle files richting Amsterdam en dat is natuurlijk fijn. Maar de printer thuis doet er toch net even wat langer over en biedt mindere kwaliteit dan de A1 plotter en printers op kantoor. En natuurlijk missen we de samenspraak en lol met de collega’s. Maar daar hebben we dan weer internet voor!

“Tips voor thuis”

We zijn er niet zo happig op om nu plotseling “snelle handel, uit voorraad leverbaar” te gaan verkopen. Liever dienen wij je van goed, duurzaam en ergonomisch verantwoord advies. Dat gaat nu dus even niet “live”, daarom delen we vanaf vandaag tips om de thuiswerkplek TIJDELIJK beter werkbaar te maken. Een duurzame, ergonomisch verantwoorde en helemaal op jouw postuur toegespitste oplossing bieden we dan graag wanneer dit Corona  tijdperk achter ons ligt. De eerste tip lees je hier!

Interieurontwerp of ergonomisch advies? Je kunt online of telefonisch bij ons terecht!  

Bezoeken doen we je even niet. Maar adviseren, tekenen en berekenen kunnen we gelukkig ook op afstand. Heb je plannen voor een (her-) inrichting later dit jaar, zit je te springen om ergonomisch of overig kantoorwerk gerelateerd advies? We helpen je graag!

We handelen alles zoveel mogelijk via mail, telefoon of andere digitale kanalen af en komen daarmee een heel eind, dus neem gerust contact op!

Corona; We’re in this together!

Stay healthy, stay inside!

Zoals ik boven in dit bericht al aangaf: Gezondheid gaat boven alles! We kunnen alleen maar hopen dat dit Coronavirus door alle drastische maatregelen zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk slachtoffers onder controle komt. De rest komt allemaal later weer!

Zorg goed voor jezelf en je naasten, We zien jou en je dierbaren graag in goede gezondheid terug!

Met vriendelijke groet, mede namens team Office & More

Sandra Schulze

Laat een reactie achter