Zit-sta bureau programma, ergonomisch verantwoord, betaalbaar én goed!

Nieuw zit-sta bureau programma in Office & More assortiment.

zit-sta tafel

Overweeg je gezonder te gaan werken dan is afwisselen tussen zitten, staan en lopen absoluut de gezondste optie.

Onze leverancier König und Neurath  heeft een nieuw zit-sta bureau programma ontwikkeld als onderdeel van een flexibel kantoorinrichtings- totaal-concept.
De zit-sta bureaus zijn "Duits degelijk" uitgevoerd, dat wil zeggen van gegarandeerd goede kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren en heel betaalbaar!

...gezonder werken betekent méér bewegen betekent gezonder werken..

rugpijnMaar waarom is een zit-sta bureau nou zoveel gezonder dan een bureau op vaste hoogte? Stilzitten is niet goed voor een mens. Zit je langdurig in één houding achter je beeldscherm dan vertraagt je bloedsomloop waardoor afvalstoffen minder of niet worden afgevoerd. Dit kan hoofdpijn veroorzaken, maar soms ook diabetes II. Daarnaast staat er voortdurend druk op één deel van je torso. Waar dat is, is afhankelijk van je individuele werkhouding. Dat is dus bij iedereen verschillend.

 

 

 

De meest voorkomende klachten bij werk in een verkeerde werkhouding komen voor in de onderrug, nek of schouders.

Herken je je hierin, dan is een zit-sta bureau (of als goed alternatief een impuls-dynamische bureaustoel) voor jou een goede optie.

Bij het afwisselen van zitten en staan tart je de zwaartekracht. Daardoor wordt je bloedsomloop gestimuleerd om harder te werken waardoor het zuurstofgehalte in je bloed toeneemt (je wordt minder snel moe), afvalstoffen worden afgevoerd en je spieren in beweging blijven. Dit laatste is vanzelfsprekend goed voor je héle gestel.

Laat je goed voorlichten!

Het is niet de bedoeling dat je zómaar hele dagen achter je bureau gaat staan. Hier zijn ergonomische regels voor. Hetzelfde geldt overigens voor een ergonomisch verantwoorde zit-werkplek!

Neem je je werkplek en lijf serieus, laat je dan altijd goed informeren voordat je een zit-sta bureau in gebruik neemt. Zo heb je het meeste baat van je werkplek.

Ecologische voetafdruk

Goed om te weten; Dit zit-statafel programma wordt volledig in Duitsland vervaardigd. Het hoeft dus niet per vliegtuig of over oceanen vervoerd te worden. Het voldoet aan alle strenge door de EU opgelegde milieueisen. En wordt het programma geleverd of is er eens iets niet in orde, dan staat een vast, Nederlandstalig montage en serviceteam tot je beschikking. Wel zo prettig!

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw werkplek of  totale bedrijfsinrichting? Heb je hulp nodig bij het ergonomisch instellen van je werkplek of wil je een König & Neurath brochure aanvragen??

Neem even  vrijblijvend contact op, we helpen je graag!

1 reactie

  1. Inge van der Meys op 26 oktober 2020 om 10:03

    Voor mijn thuiswerkplek ben ik op zoek naar een goede bureaustoel. Kunnen we een afspraak inplannen?
    0629193709

Laat een reactie achter