Zit-sta kruk SOLO; German Design Nominee 2018.

Goed nieuws voor producent ROVO. De op de Orgatec geïntroduceerde, "impuls dynamische"* zit-sta kruk SOLO is genomineerd voor de German Design Award 2018. Een prestigieuze prijs voor goed industrieel design. Zelfs een nominatie is dus al iets om trots op te zijn.

Hoe zoiets simpels zo goed kan werken?

Zit-sta kruk SOLOOp het oog ziet Solo er uit als een heel gewone zit-sta kruk. Maar het verschil tussen déze en andere zit-sta krukken zit 'm vooral in de techniek.

In de voet en (optioneel) onder de zitting zitten elastische schijven die naar alle kanten met je mee bewegen. Daardoor houd je altijd volop contact met de zitting terwijl je vrij naar alle kanten kunt bewegen.

Nou én? 5 voordelen;

  • Je hebt volledige bewegingsvrijheid
  • Je zit nooit stil (stilzitten is zoooo achterhaald!) waardoor je bloedsomloop wordt gestimuleerd en je stiekem ook je rugspieren nog traint. (Kijk even naar dit FILMPJE).
  • Je hebt, doordat de zitting meebeweegt, geen last meer van knellende ledematen.
  • De Solo Zit-sta kruk weegt bijna niets, dus je neemt 'm makkelijk met je mee.
  • Je zet de kruk met één hendeltje op de gewenste hoogte dus je zit altijd goed.

Ik zeg, goed ontwerp weer ROVO!

Interesse? Zit-sta kruk SOLO is natuurlijk verkrijgbaar via Office & More. Neem voor prijzen en mogelijkheden even contact op!

*Impuls dynamisch is een nieuwe, gezondere manier van zitten. Je blijft, vaak zonder dat je het merkt, in beweging. En dat is heel veel beter voor je lijf dan stil zitten. Ik vertel je er graag meer over.

Laat een reactie achter